Naam: Asterisa, Praktijk voor Bewustwording en Innerlijke Groei

Omgeving: Leiden

Website: www.asterisa.nl

Informatie: Contactformulier of bel 06 20 120 700

Omschrijving: HSP psycholoog, Holistisch Psycholoog, Nieuwetijdspsycholoog. Praktijk voor Bewustwording en Innerlijke groei. Gespecialiseerd in Hooggevoeligheid , nieuwe tijd en mindfulness. Bewust leven en je authentieke Zelf zijn vanuit de liefde die je bent.

Even voorstellen
Marisa Evelo is HSP psycholoog, holistisch psycholoog, nieuwetijdspsycholoog. Marisa leert je praktische tools, geeft inzicht, reikt je mogelijkheden aan om te helen en ondersteunt je in je transformatieproces. Zij geeft individuele begeleiding, workshops, webinars en schrijft artikelen(blog). Zij werk zowel in de praktijk als online.
Marisa is hooggevoelig en helderwetend.
De meeste mensen ervaren haar werk als helder, duidelijk, direct en bijzonder.

1. Individuele consulten (in de praktijk of online)

  • Ben jij een HSP? Wil je inzicht in en leren omgaan met je hooggevoeligheid?
  • Wil je graag hooggevoeligheid als kracht ervaren?
  • Merk je dat je vast loopt of minder goed functioneert en zou dit heel goed met je hooggevoeligheid te maken kunnen hebben? Wil je begeleiding om hier weer uit te komen?
  • Is je hulpvraag wat breder, en wil je werken aan jouw hooggevoeligheid in combinatie met jouw specifieke hulpvraag?
  • Wil je de combinatie van holistische psychologische zorg met gespecialiseerde begeleiding op het gebied van hooggevoeligheid?

Maak dan direct een afspraak voor een individueel consult.
Je kunt in de praktijkruimte in Leiden werken of online, dus in heel Nederland en België overal waar je internet hebt.

Voor meer informatie klik je op holistische psychologische zorg of begeleiding bij hooggevoeligheid. Of meld je direct aan via het contactformulier onder vermelding van ‘intake graag’.

2. Online trainingen: Nieuwetijdstools 1 en 2
In je eigen tempo tools leren waardoor je als HSP beter in balans kunt zijn. Hooggevoeligheid als kracht.
Als hooggevoelig persoon kun je jezelf verliezen in de gedachten en emoties van de buitenwereld. Of in je eigen innerlijke belevingswereld. Je beweegt vaak letterlijk met je aandacht overal naartoe en hebt het gevoel dat al die prikkels jou overnemen. Hierdoor ben je vaak minder in verbinding met je eigen kern, waar onvoorwaardelijke liefde is. Ook je innerlijke leiding, die via je intuïtie verbinding met je maakt, is moeilijk waarneembaar.

In de online trainingen krijg je informatie, uitleg en praktische tools die je ondersteunen weer volledig met je aandacht en energie bij jezelf te zijn en te blijven. Door het toepassen van deze tools hoef je niet langer te verdwalen in het lawaai, de chaos en het drama van de buitenwereld en/of jezelf. Je kunt meer jezelf zijn en in je kracht staan, inclusief je hooggevoeligheid.

De online trainingen Nieuwetijdstools 1 en 2 zijn uitermate geschikt voor hooggevoelige personen. Juist als HSP loop je vaak sneller vast als je niet geleerd hebt deze tools te gebruiken.
Begin daarom met de online training Nieuwetijdstools 1. Of boek in één keer en met korting de combinatie van de online trainingen Nieuwetijdstools 1 en 2.
Bestel de online trainingen direct in de webwinkel: https://www.asterisa.nl/nieuwetijdstools/

Aan de slag!
Meld je aan via het contactformulier of ga naar de website www.asterisa.nl. Op de website is veel informatie te vinden: Nieuwsbrief, Blog, publicaties, veel gratis(!) materiaal, informatiebijeenkomsten, online cursussen etc.

Terug naar boven