Skip to main content

Anahata

Naam:Anahata HSP Coaching en Training
Omgeving:Amersfoort
Website:www.hsptraining.nl
Contact:
Omschrijving: Hart en hoofd in balans: Omgaan met HSP/HSS
op jouw manier.
Telefoon:06-19051867
Foto van Saskia Klaaysen

Omgaan met HSP?

Ontdek en ervaar jouw manier: je hoofd en hart in balans’.


Als je een schip wilt bouwen, moet je niet beginnen met mensen op te trommelen om hout te gaan halen en ze taken toe te wijzen; begin met ze te laten verlangen naar de uitgestrektheid van de zee.
Saint Exupéry

Niet één mens is het zelfde, dus ook geen enkel hoogsensitief persoon. De één is heel gevoelig voor stemmingen en sfeer, de ander voor geluid of groepen mensen, en weer een ander piekert zich helemaal suf om maar de juiste beslissing te nemen. Omgaan met HSP doen we dus ook op onze eigen persoonlijke manier.

Wat is de essentie van mijn coaching?

Je hart en hoofd weer in balans. Hsp-ers hebben nog al eens de neiging om te extern gericht te zijn. Je staat voor iedereen klaar, bent perfectionistisch en erg loyaal. Je vergeet daarbij (vaak onbewust) jezelf en je eigen gevoel. Herken je onderstaande?

- Diepgaande analyses: als ik dit ga doen, dan kan het zo zijn dat het gevolg is dat…, maar als ik het anders doe, dan vindt .. het niet goed en kan ik net zo goed, plan A, plan B, etc. Je raakt volkomen innerlijk overprikkeld door het vele nadenken, scenario’s bouwen, overwegen, analyseren en doorslaan in piekeren. Een externe prikkel is dan net teveel.
- Wil je weer terug naar je basis? Je intuïtie, je gevoel weer leren vertrouwen? Meer zelfvertrouwen?
- Minder twijfelen?
- Beter voor jezelf zorgen, ontdekken wat je nu eigenlijk echt wilt?
- Omgaan met verschillende prikkels?
- Ingesleten herhalende patronen, emoties, gedachtegangen of oud-zeer doorbreken?
- Beter je plek innemen op je werk, in je relatie of binnen je gezin?
- Aan de slag met je vermoeidheid?
- Beter in je eigen energie staan? Zodat je beter bij jezelf blijft in relatie tot anderen en externe prikkels? En dus minder moe bent?

Mail of bel me voor een gratis, vrijblijvend intakegesprek. Vervolgens gaan we samen aan de slag om te ontdekken hoe jij op jouw manier het beste kan omgaan met jouw hooggevoeligheid. Zodat je weer beter in balans bent. Zo kan je vanuit jouw kracht en intuïtie de wereld tegemoet treden.

HSP Trainingen

Naast de individuele coaching bied ik verschillende trainingen in het Omgaan met JOUW hooggevoeligheid:
- 3 daagse training Omgaan met JOUW hooggevoeligheid
- 1 dag training Emotiemanagement
- 3 dagdelen HSP in Beweging (Body & Mind Language)
- Gratis online minicursus Jouw Hooggevoeligheid 4-daagse
- Online training In 7 stappen Omgaan met JOUW hooggevoeligheid (jaar toegang)

Wie ben ik?

Saskia Klaaysen – Geboren in Groningen 1973- Ervaringsdeskundige –‘Sensatiezoeker’- Intuïtief- Moeder van twee jongetjes - Sociaal Geograaf - Edelsmeden - Veel werkervaring in de zakelijke markt en ondernemersschap - Eigen praktijk in persoonlijke ontwikkeling- Geschoold in: NLP, Familieopstellingen, Energiewerk - Body & Mind Language.
Ik coach op een rustige, persoonlijke, holistische, ervaringsgerichte manier waar ruimte is voor een lach en een traan. Voel je vrij in wie je bent.

Hartelijke groet,Saskia Klaaysen
Saskia@anahata-coaching.nl
06-19051867