Skip to main content

Huisregels

Op het forum van Sensitives gaan we respectvol met elkaar om. Dat betekent dat er met elkaar gediscussieerd mag worden over verschillende visies en onderwerpen, maar wees beleefd en maak geen kwetsende opmerkingen. Mocht een discussie uit de hand lopen of worden er onnodig kwetsende opmerkingen gemaakt, dan zien de moderators zich soms genoodzaakt om een bericht of een topic te verwijderen. Indien iemand zich -na één of meerdere waarschuwingen- niet aan de huisregels houdt kan zijn of haar lidmaatschap beëindigd worden.

Adverteren is niet toegestaan, dat geldt voor commerciële reclame maar ook voor zogenaamde goede doelen die niets met HSP te maken hebben. Websites en producten die met HSP te maken hebben mogen wel onder de aandacht worden gebracht.

Als je een link wilt toevoegen dan liever geen plaatjes of animated gifs uploaden.

Het gebruik van kleurtjes en plaatjes is toegestaan mits je berichten leesbaar blijven.

Taalgebruik

Houd er rekening mee dat de meeste mensen op deze site hooggevoelig zijn, wees daarom beleefd en gebruik zo min mogelijk scheldwoorden of straattaal. Gebruik liever tekens als @#$% mocht je toch je woede of emoties willen uiten, dan weet iedereen wat je bedoelt en je kwetst er niemand mee.

Contact

De wijze waarop hier Contact kan worden gelegd en afspraken kunnen worden gemaakt is in de ruimste zin van het woord. Echter wanneer er seksistische uitingen, alsmede oproepen voor seks relaties worden gedaan, wordt u zonder pardon en zonder bericht verwijderd. Wat u tijdens afspraken doet is uw zaak maar hier houden we het netjes.

Wat kan een moderator?

Berichten en discussies verwijderen en aanpassen, nieuwe links toevoegen en verwijderen.

Wat kan de site admin?

Alles wat de moderator ook kan. Leden afmelden en verbannen, leden die zich aanmelden wel/niet toestaan, nicknamen veranderen, jouw persoonlijke instellingen wijzigen. Echter het laatste verwachten wij dat u dat zelf doet.

Wat verlangen wij van een lid?

Deze site is voornamelijk voor en door hooggevoelige mensen geplaatst. We gaan er van uit dat ieder lid hier hooggevoelig is. Deze site heeft een heel groot persoonlijk (Privé) gehalte, om die reden vragen wij u bij aanvang lidmaatschap om als eerste iets over u zelf te vertellen in het topic "Even voorstellen". Dit om het gevoel van bekeken te worden door vreemden te voorkomen

Groepen

Deze site kent verschillende leden groepen. Hiervoor is gekozen in verband met privacy redenen van de leden.

Leden van het eerste uur

Dit zijn leden die lid zijn geworden in de eerste maand van het forum bestaan. Zij hebben toegang tot het gehele forum simpelweg omdat ze het forum bestaansrecht hebben gegeven.

Algemene Leden

Algemeen lid is de eerste stap op dit forum voor leden die binnen komen na 24 september 2005 als het Forum een maand bestaat. Dit is in principe voor leden die een relatie hebben. Singles komen echter ook op deze wijze binnen en zullen naar gebleken goed gedrag worden opgewaardeerd naar single lid.

Single leden

Dit spreekt voor zich. Single leden hebben toegang tot het gehele forum.

Sensitive Friends

Toegang tot het forum, minus het singles gedeelte

Verwijderbeleid

Deze site heeft een verwijderbeleid.

Single leden

Indien een single lid na 6 maanden niet post, en geen reden voor zijn / haar afwezigheid heeft gegeven, zal deze automatisch worden verwijderd uit de groep "single lid".

Alle leden

  • Indien blijkt dat een lid voor 6 maanden niet heeft gepost, en daar geen reden voor heeft gegeven zal dit lid met een mededeling worden verwijderd.
  • Indien een lid voor 6 maanden niet heeft ingelogd zal deze zonder tegen bericht worden verwijderd.
  • Indien iemand een ontvangen prive bericht (pb) of delen hier van op het forum zet wordt er zonder pardon een ip ban opgelegd.

Ga naar het forum