Skip to main content

Making Sense Coaching

Naam:Making Sense Coaching
Omgeving:Rotterdam
Website:www.makingsense.nl
Contact: 06 24 095 195
Omschrijving:Loopbaancoaching voor slimme, stoere en sensitieve vrouwen.

Making Sense: voor loopbaaninspiratie

"Een perenboom is goed in peren geven. Zelfs als hij midden in een veld staat met appelbomen, zal hij zichzelf niet minder goed voelen omdat hij geen appels geeft, hij kan geen cursus volgen om ook bananen, kersen of meloenen te geven. De perenboom doet alleen waar hij goed, uniek en onderscheidend in is en blinkt daar in uit"

Slimme, stoere en sensitieve vrouw, waarom laat jij niet zien hoe bijzonder je bent, net als de perenboom? Durf jij expres jezelf te worden? Ik help je graag!

Samen met Making Sense Coaching kun je daar achter komen!

In het creatieve loopbaantraject ga ik helemaal uit van jouw mogelijkheden, talenten en passies. Ik gebruik niet de standaardtesten om jouw type en kwaliteiten te bepalen, maar wil juist dat jij in het traject zelf ontdekt wie je bent en waar je goed in bent.

En dan moet je dat ook laten zien om de baan te vinden die bij jou past! Dat lijkt juist voor veel sensitievelingen die meestal introvert zijn een hele opgave. Toch is het juist voor jou van belang om uit te gaan van je kracht! Bedenk je vooral wat je allemaal (juist!) wel kunt in plaats van wat er niet kan. Als je zelf goed door hebt hoe je in elkaar zit, kun je echt veel meer dan je denkt!

Making Sense of Tessa Faber

Al vanaf de eerste keer dat ik een CV zag, raakte ik hierdoor gefascineerd: het levensverhaal van iemand op één of twee A4-tjes. Ik was altijd nieuwsgierig naar de mens er acher! Ik heb bijna 10 jaar werkervaring met HR en werving en selectie bij diverse bedrijven zoals IKEA. Maar ik heb ook meer dan 25 jaar ervaring als werkzoekende en sollicitant aan de andere kant van de tafel. Sinds 2005 ben ik actief als loopbaancoach met mijn eigen bureau Making Sense, eerst parttime maar sinds 2008 voor de volle 100%. Dat doe ik met ontzettend veel plezier en veel energie!

Making Sense of HSP

Ik ben hoogsensitief en ik heb in het oprichtingsjaar van de Vereniging Hooggevoelig Nederland een grote rol gespeeld, o.a. bij het organiseren van de contactdagen en workshops. Ook heb ik het voorrecht gehad om Elain Aaron persoonlijk te ontmoeten en een vertaling te maken van Elaine’s lezing op het landelijke congres in Utrecht in 2005. Ik zie mijn eigen sensitiviteit vooral als een kwaliteit waarvan ik dagelijks de vruchten pluk, als ik zelf maar op mijn balans let. Ik ga altijd uit van de kracht en de positieve kanten! Ik woon samen met Robin en ik ben moeder van een energieke, stoere maar gevoelige kleuterzoon.

Start Making Sense!

Door dit alles, gecombineerd met een vakkundige maar eigenwijze visie, kan ik jou helpen om jezelf authentiek en onderscheidend te presenteren. Personal branding is mijn grote passie geworden. En dat kan jij als (introverte) sensitieveling ook. Hiervoor kun je bijvoorbeeld ook eens het boek lezen van Nancy Ancowitz: “ Self-promotion for Introverts”.

Mijn motto is helder: “Ontdek wie je bent en wees het dan expres!”

Neem de eerste stap van jouw ontdekkingsreis vandaag nog en neem contact op met Making Sense!