Naam: Esther Kroes
Omgeving: Rotterdam
Website: www.homeopathiekroes.nl
Telefoon 010-2354599
Contact: info@homeopathiekroes.nl
Omschrijving: Esther Kroes is arts, hooggevoelig, combineert Westerse geneeskunde en Chakra leer en energetische geneeskunde/homeopathie

 

HOOGGEVOELIGHEID

Hoe ga je ermee om?

Esther Kroes- Verheij is arts en opent een nieuwe praktijk voor hooggevoelige mensen in Capelle aan de IJssel en Rotterdam.

Naast haar werk als arts voor algemene geneeskunde en homeopathie wil Esther Kroes mensen helpen, die snel geprikkeld en moe zijn of zich niet opgewassen voelen tegen de eisen van de maatschappij.

Gedurende haar werkzaamheden als arts-assistent allergologie, jeugdarts,vertrouwensarts op middelbare scholen, politie-arts en homeopathisch arts heeft zij gezien hoe het denken, het gevoel en emoties het lichaam beïnvloeden.

Het wegstoppen van emoties en gevoel zorgen ervoor dat jij jouw eigen energie niet volledig kan gebruiken. Hierdoor ben je sneller moe en eerder prikkelbaar.

Esther Kroes is zelf hooggevoelig en gebruikt deze eigenschap om mensen beter te laten voelen wat emotionele pijn en gevoelens in het lichaam doen. Hoe beter je kan voelen wat er in je lichaam gebeurt, hoe makkelijker het is om dit weer los te laten. Vanuit onvoorwaardelijke liefde en verwondering mogen we groeien in bewustzijn.

Homeopathische geneesmiddelen, als ondersteuning, werken heel goed bij gevoelige mensen.

Wil je beter in je vel zitten en begrijpen wat er in je gebeurt, kijk op www.homeopathiekroes.nl en maak een afspraak met Esther Kroes