Naam: Via Lusanne
Omgeving: Halfweg (tussen Amsterdam en Haarlem)
Website: www.vialusanne.nl
Contact:
Omschrijving: Via Lussane – Werk vinden dat past bij je hooggevoeligheid.

Ik ben Lusanne Hogeweg, loopbaancoach en auteur van het boek De belofte van burn-out. Ik help je zicht te krijgen op jouw bijzondere kwaliteiten en bijdrage aan de wereld en werk te vinden waar je nieuwe energie van krijgt.

Ben je hoogsensitief en op zoek naar manieren om met jouw talenten iets te betekenen? Ik leer je te vertrouwen op je gevoel, je kwaliteiten in te zetten en werk te doen dat bij je past. Dat geeft energie, voldoening en zin aan je leven.

Foto van Lusanne Hogeweg

Mijn aanbod

Training Nooit meer burn-out. Je leert hoe je uit je cirkel van uitputting komt naar werken met meer energie, rust en balans. Je maakt een transformatie door in denken, voelen en doen zodat je sterker in werk staat.

Loopbaantraject Ontdek je talenten. In vijf gesprekken gaan we de diepte in. Je ontdekt de rode draad in je leven en werk, je kernkwaliteiten en het werk waar echt je hart ligt. Je weet welke kant je opgaat en hebt een doel om je op te richten. Je krijgt energie en zelfvertrouwen.

Workshop Manifesteer je missie. Deze individuele workshop van een dagdeel is een combinatie van loopbaangesprek, meditatie en collage maken. Je verbeeldt je verlangen, je visie en missie op papier. Dit mission board is een bron van inspiratie en helpt je om in verbinding te blijven met je doel.

Collageworkshop Verbeeld je verlangen in werk. In deze workshop maak je een vision board, je geeft weer waar je naartoe wilt in je werk of met je bedrijf.

Schilderworkshop Bevrijd je creatiekracht. Leer spelen met verf, verbind je handen met je hart en breng naar buiten wat in je leeft. Intuïtief schilderen verbindt je met je gevoel. Je wordt blij van.

Over mij

Ik werk sinds 2003 als loopbaancoach. Ik help je werken met meer energie, rust en balans. Ik heb het zelf ervaren: burn-out, mijn intuïtie en creativiteit inzetten, mijn weg in werk vinden en mijn missie in de wereld zetten. Ook heb ik leren omgaan met mijn hoogsensitiviteit en ik weet hoe je hier je kracht van maakt. Ik heb al vele mensen geholpen hun kwaliteiten en drijfveren te ontdekken zodat ze met meer zelfvertrouwen en energie werken.

Mijn kennis en kunde
​Ik studeerde rechten en werkte tien jaar bij de rijksoverheid op het vlak van Personeel & Organisatie. Mijn laatste baan was loopbaanadviseur bij justitie. Na mijn burn-out in 2002 deed ik de opleiding loopbaancoaching en trainingen in intuïtieve ontwikkeling, transformatie therapie en systemisch coachen. Ik was lid van de Foundation for Higher Learning (FHL) en heb daar praktische ervaring opgedaan met meditatie.

Mijn missie
Mijn missie is hoogsensitieve mensen helpen om werk te doen dat past bij hun kwaliteiten, zodat er meer menselijkheid komt in organisaties en in de wereld. Dit doe ik met coaching en workshops.

Ook wil ik bijdragen aan meer begrip voor burn-out gevoelige mensen. Hiervoor dient mijn boek De belofte van burn-out.